Monkey Town Heerlen

(2.4/5)  5 recensies

Monkey Town Heerlen is een indoor speelparadijs dat beschikt over ruim 2000 m2 speelplezier. Zowel grote als kleine kinderen kunnen bij ons klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak, springen op trampolines en voetballen of basketballen in de extra grote voetbalkooi. Daarnaast hebben we voor de allerkleinsten een grote peuterhoek, die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Als extra activiteit biedt Monkey Town Heerlen ook nog eens gratis lasergamen aan!

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €8,95

Peutertarief €5,50*

Tot 1 jaar gratis

Begeleiding gratis


*Voor kinderen van 1 t/m 3 jaar op maandag t/m vrijdag voor 11.30 uur. Tijdens vakanties en feestdagen vervalt dit tarief.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over Monkey Town Heerlen

(Pagina 1 van 1)

 

"Laatste keer"

Nick   -   03-01-2024

03-01-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Laatste keer"

Dit was ons tweede bezoek. Extra vroeg zodat we in de kerstvakantie gebruik konden maken van de peuteraanbieding. Zowel op de website als op aktieborden in de entree geen melding dat dit niet in de vakanties geld. Alleen aan de kassa krijg je dan te horen; dat geldt vandaag niet. Kan het personeel natuurlijk niets aan doen. Via de website geen mogelijkheid om een klacht in te dienen, en als je dan op contact klikt krijg je error 404 pagina bestaat niet meer. Ze zitten dus ook niet op contact te wachten. Dan zo maar mijn irritatie uiten.

Lees verder  


"Leuke toestellen, helaas personeel wat minder"

Kevin   -   16-08-2023

16-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke toestellen, helaas personeel wat minder"

Super leuke toestellen voor elke leeftijd wel wat. Helaas door onderbezetting was de keuken rond lunchtijd opeens gesloten. Dit werd helaas alleen medegedeeld nadat je een half uur de rij had gestaan om te kunnen bestellen. De dame achter de balie was ook zeer onvriendelijk over de situatie. Helaas hebben wij om deze reden maar besloten om na een half uur binnen te zijn geweest om maar weer naar huis te gaan. De kinderen hadden teveel honger om langer te blijven.

Lees verder  


"Vies"

Tiny   -   21-02-2022

21-02-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Vies"

Wij vonden het er erg vies.


"Rick"

Rick   -   04-12-2019

04-12-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Rick"

De kinderen hebben een leuke middag gehad. Entree is goed te doen, alleen de prijzen van de horeca zijn wel stevig.


"zeer slecht!!!"

Jan   -   27-05-2019

27-05-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"zeer slecht!!!"

Alles is slecht. Voordat je aankomt staan er geen borden waar de ingang is. Staat ook geen monkeytown op de gevel geschreven. Als je binnenkomt zie je bijna niks, omdat het behoorlijk donker is. De mensen zijn niet echt vriendelijk. Het eten is hartstikke duur, en niet goed gaar van binnen. Alles bij elkaar met 6 kinderen en 3 volwassenen koste het 150 euro. Men ruimde de rotzooi ook niet op, moesten we zelf doen. Heb er maar 1 woord voor, SCHANDALIG. Volgende keer toch weer naar Sittard waar het wel uitstekend is en waar men zeer vriendelijk en betaalbaar is.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Heerlen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Monkey Town, het leukste uitje voor kids in het voorjaar

Het voorjaar, de periode na het winterweer. De natuur komt langzaam weer tot leven en de eerste bollen groeien uit de grond. Her en der zijn zelfs de eerste bloemen al te zien. Maar het is nog geen zomer! De temperaturen zijn nog laag en met regelmaat valt er een lading regen. Wat is dan, in zo’n een tijd het leukste uitje om met jonge kinderen te doen?

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Heerlen te melden