Valkenburg Cave Experience

Ontdek de oudste mergelgrot van Nederland en laat je onderdompelen in een spectaculaire andere belevingswereld. Je tocht start met een rondleiding per trein of te voet, waarbij de gids u meer vertelt over het ontstaan en de geschiedenis van de Gemeentegrot. Tijdens je tocht kom je langs muurschilderingen, plaquettes, beeldhouwkunst en schuilkelders uit de periode van de koude oorlog. Vervolgens kom je terecht in een licht- en geluidspektakel. Je kunt kiezen tussen twee lichtshows:

 

1. I want my MTV: Op metershoge grotwanden worden jouw favoriete animatievideo’s geprojecteerd. Samen met het geweldige geluid vormt dit een heus spektakel voor elke muziekliefhebber.

 

2. Cave Art: Op de wanden van de Gemeentegrot wordt de oudste kunst van de mensheid uit de IJstijd geprojecteerd. Kunstwerken van zo’n 30.000 jaar geleden komen letterlijk tot leven. Een Must see voor de kunst bewonderaar.

 

Prijzen

Volwassenen €9,25

Kinderen 4 t/m 11 jaar €7,25

Kinderen onder 4 jaar gratis

Familiekaart € 29,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Valkenburg Cave Experience

Hoeveel sterren geef jij Valkenburg Cave Experience?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Valkenburg Cave Experience te melden