Kids Wonderland

(3.5/5)  6 recensies

Kids Wonderland is het allermooiste overdekte avonturenpark voor kinderen tot en met twaalf jaar. Geniet tot 19.00 uur, want zodra de avond valt is Kids Wonderland feeëriek verlicht... Geniet van sfeervolle lichtjes, verse pannenkoeken en warme chocolademelk in Kids Wonderland.

 

Kinderen spelen naar hartelust in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende laser-game. Ouders kunnen er genieten van koffie met een broodje op het dek van het Galjoen óf ze gaan mee op een fantastisch avontuur. Laat je betoveren door de magie van Kids Wonderland.

 

Sinds korts heeft Kids Wonderland ook een openlucht Avonturenpark, dit betekent dat er maarliefst ruim 3000m2 speel plezier bij is gekomen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10.00 tot 19.00 uur


Vakanties (regio zuid)

Dagelijks van 10.00 tot 19.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen 1 t/m 4 jaar €8,50

Kinderen 5 jaar en ouder €9,50

Begeleiders €3,-

Parkeren €2,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


6 Recensies over Kids Wonderland

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk maar erg duur"

Samantha   -   29-08-2019

29-08-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk maar erg duur"

Mooie speelhal en ook buiten genoeg te doen voor de kinderen. Koffie en thee waren heerlijk, het eten was duur en sorry, echt niet te eten. Tosti was koud en nadat ik er iets van zei, werd ik niet vriendelijk te woord gestaan. Entree voor de kinderen snap ik, maar ouders / begeleiders ook EN betalen voor het parkeren, beetje absurd. Voor kleinere kinderen (1-2 jaar) is er weinig te doen en is het erg donker, waardoor ze het niet leuk vinden. Alles was wel erg schoon.

Lees verder  


"Mooi themaspeelpark binnen/buiten"

Bakker   -   14-08-2018

14-08-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Mooi themaspeelpark binnen/buiten"

Mooi opgezet speelpark met veel te weinig personeel. Zij werkten zich 3 slagen in de rondte. Hierdoor het lasergedeelte niet in werking gezien, jammer.

Lees verder  


"Niet zoals de andere bekende speeltuinen"

Wendy   -   12-02-2018

12-02-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet zoals de andere bekende speeltuinen"

Leuke attracties voor kinderen, niet te vergelijken met monkey town, Joepie enz. De entrée prijzen is wel duur en ze hebben geen voordelige strippenkaart als bij de andere bekende kinder attracties.Wat ik wel overdreven vond is dat de ouders/begeleiders ook moeten bijbetalen voor de entrée en ook nog eens voor de parkeerplaats.Het eten is niet zo fatantisch maar de koffie en andere niet zelf gemaakte consumptie waren wel lekker. Het allerbelangrijkste voor ons ouders is dat onze kinderen een leuke tijd daar hebben en voor de reste kunnen we wel ermee leven.

Lees verder  


"Erg leuk! Maar best prijzig "

Virginia   -   28-09-2017

28-09-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Erg leuk! Maar best prijzig "

Weereen wat andere attracties dan andere speelparadijzen. Erg leuk voor de kids alles in een sprookjessfeer. Buiten is een groot/mega klimrek en ander leuke speelatributen. Maar de entree is in verhouding met andere parkjes erg duur. Ook moet je betalen als begeleider en voor het parkeren!

Lees verder  


Pj Bouwmeester   -   12-08-2016

12-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Jammer dat niet alles in gebruik was Vinden het NIET kunnen dat je om half een geen eten kunt bestellen . De keuze van de kaart is niet van dien aard dat een keuken in de problemen kan komen !

Lees verder  


Heleen   -   04-12-2015

04-12-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Kids Wonderland is een prachtig gethematiseerd speelparadijs voor kleine kinderen. Onze kinderen hebben veel plezier beleeft in dit leuke park. Terwijl wij ondertussen lekker konden genieten van een kopje koffie en wat te eten. Tot volgende keer Kids Wonderland!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kids Wonderland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De populairste dagjes uit van Maart 2022

De populairste dagjes uit van Maart 2022

Op zoek naar een dagje uit met de familie? Dit zijn de populairste uitjes van Maart 2022!

Lees verder...

 

Top 10: Populairste dagje uit van 2018

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Kids Wonderland te melden