Flehite Museum

Museum Flehite is gevestigd in drie laat-middeleeuwse muurhuizen, gebouwd omstreeks 1540. In de loop der eeuwen zijn de oorspronkelijke woonhuizen ook voor andere doelen gebruikt, zoals pakhuis of zelfs militair hospitaal. In 1890 werd Breestraat 78 een museum, Museum Flehite. In de loop van de vorige eeuw breidde het museum uit met de panden Breestraat 80 en 76. Inmiddels mogen ze gezien worden als een topstuk in de collectie van Museum Flehite!

 

Vooraanzicht van het museum


Schilderijen en voorwerpen in de vaste presentatie vertellen over meer dan 750 jaar stadsgeschiedenis. Daarnaast zijn er altijd tijdelijke tentoonstellingen rond kunst- en cultuurhistorie. De totale collectie van Museum Flehite omvat ruim 24.000 voorwerpen, schilderijen, tekeningen en prenten, voorwerpen van zilver, hout, ijzer, papier of kunststof, kostbaar of eenvoudig. Voor jong en oud zijn er regelmatig bijzondere activiteiten en evenementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €16,00 p.p.

Jeugd t/m 18 jaar gratis

CJP / Studentenpas €9,50 p.p.

Museumkaart €3,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Flehite Museum

Hoeveel sterren geef jij Flehite Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Flehite Museum te melden