Cityspa Spavarin

Rust en ontspanning staan bij Cityspa Spavarin centraal. Cityspa Spavarin biedt een uitgebreid assortiment van behandelingen en arrangementen aan, zodat u optimaal tot rust kunt komen en onbezorgd kan genieten van uw wellness belevenis.

 

Spavarin is aangesloten bij het schitterende vijfsterrenhotel en uitstekende restaurant Savarin aan de rand van wereldstad Den Haag. Zowel hotelgasten als externe gasten zijn van harte welkom om bij Spavarin tot rust te komen, zich optimaal te ontspannen en te genieten van de vele faciliteiten en behandelingsmogelijkheden die spavarin biedt. Spavarin beschikt over een zwembad met whirlpool, Finse sauna’s, infrarood warmtecabines, een Turks stoombad, een hot-tub en een coolbath.

 

U kunt diverse behandelingen of arrangementen boeken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld een hamam scrubzeepmassage, diverse lichaamsbehandelingen en huid verbeterende gezichtsbehandelingen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag en woensdag van 10:00 tot 18:00 uur

Donderdag t/m zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur  

Zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagtarief €25,00 exclusief verplicht linnenpakket van €20,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Cityspa Spavarin

Hoeveel sterren geef jij Cityspa Spavarin?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Cityspa Spavarin te melden