Sauna Vilt

Helaas Sauna Vilt is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Berg en Terblijt en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Berg en Terblijt.


Bekijk ook:


Aan de rijksweg tussen Maastricht en Valkenburg ligt Sauna Vilt. De sauna is gevestigd in een authentieke oude boerderij en is te typeren als zeer sfeervol, het interieur straalt een zeer warme sfeer uit. Het sauna gedeelte is licht van kleur en voorzien van alle faciliteiten die je van een moderne sauna mag verwachten zoals verschillende sauna-cabines, Turks stoombad, hot-whirlpool, zwembad enz. alle saunafaciliteiten zijn zonder badkleding.

 

Sauna Vilt wordt door échte saunagangers vaak geprefereerd boven de grote thermen-complexen omdat men in Vilt niet ondergaat in de massa en toch kan genieten van een compleet sauna-aanbod. Hier kunt u ook nog rekenen op dat stukje persoonlijke aandacht. Dit alles wordt u aangeboden voor een zeer vriendelijke prijs, dus laat u verrassen en gun u zelf een heerlijke verwendag in Sauna Vilt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, zaterdag en zondag zwemschool

Dinsdag t/m vrijdag van12.00 tot 23.00 uur

 

Op zaterdag en zondag is de sauna af te huren voor groepen vanaf 15 personen.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagtarief €23,50

Het 3-uurtje €19,50

Parkeren gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Sauna Vilt

Hoeveel sterren geef jij Sauna Vilt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Wellness in Nederland

Wellness in Nederland

Toe aan een dagje ontspanning? Bij deze wellness-resorts kom je ongetwijfeld tot rust. Ontdek hier wat de thermen te bieden hebben.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Sauna Vilt te melden