De Vechtsebanen

Iedereen is welkom bij De Vechtsebanen om op elk niveau plezier te beleven aan het schaatsen. Gezinnen met kinderen kunnen zich uitleven en de fijne kneepjes onder de knie proberen te krijgen, terwijl de sportieve schaatser serieus zijn rondjes maakt en op techniek en conditie traint.


Het ijsbaancomplex bestaat uit een semioverdekte 400 meterbaan en een ijshockeystadion. Beide banen zijn voor iedereen toegankelijk. Op de 400 meterbaan schaatsen de ervaren langeafstandsrijders naast de beginnende marathonkampioenen.

 

In het ijshockeystadion kan geoefend worden op mooie rondjes en stoer achteruitrijden. In dit stadion worden ook de wedstrijden van onze ijshockeyclub gespeeld en shorttrackwedstrijden, kunstrijdwedstrijden en curlingwedstrijden gehouden.

 

Het ijsbaancafé, tussen de ijshockeybaan en de 400 meterbaan, is dé plek voor een lekkere snelle snack en een drankje. Even rustig bijkomen doe je met een hapje en drankje in de sportsbar.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Vanaf oktober tot ongeveer halverwege maart is de binnen en/of buitenbaan dagelijks geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot 2 jaar gratis

Van 3 t/m 12 jaar €5,25

Vanaf 13 jaar €9,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Vechtsebanen

Hoeveel sterren geef jij De Vechtsebanen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Vechtsebanen te melden