Valkenburgse Meer

(2.5/5)  2 recensies

Recreatieplas het Valkenburgse Meer is in de zomermaanden een aangename plek om te vertoeven. Naast het recreatiegebied ligt de Stoomtrein Katwijk Leiden. Maak je dagje uit compleet! Kom langs en stap in de trein die wordt getrokken door een van de bijna 100 jaar oude stoomlocomotieven voor een rit langs het Valkenburgse Meer.

 

Openingstijden

24 uur per dag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Valkenburgse Meer

(Pagina 1 van 1)

 

"Prima meertje voor op een warme dag"

Ruud   -   04-09-2017

04-09-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prima meertje voor op een warme dag"

Het is hier prima vertoeven wanneer het eens mooi weer is in Nederland. Aan het strandje zit een restaurant waar je terecht kunt voor een wc bezoek, ijsje of een compleet diner. Direct achter het strand is een grote parkeerruimte waardoor je snel vanaf je auto bij het strandje kan zijn. Hierdoor komt het inderdaad helaas weleens voor dat jongeren hier hun autoradio hard aan laten staan of een speaker meenemen het strand op. Persoonlijk vind ik dit niet kunnen maar de kinderen hebben er niet minder plezier om.

Lees verder  


Marja   -   17-06-2015

17-06-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

Het is een leuk meertje met een klein zand strandje. De kinderen hebben zich er heel erg vermaakt en dat is het belangrijkste, maar de mensen daar houden weinig rekening met andere mensen. Harde muziek en ook redelijk wat vuil achtergelaten.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Valkenburgse Meer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Rondleiding: Smalspoormuseum Valkenburg

Rondleiding: Smalspoormuseum Valkenburg

Gelegen aan het Valkenburgse meer naast het restaurant de Tender vind je het Smalspoormuseum. Met veel mooie ouderwetse stoomtreinen en een ritje in een echte oude Stoomtrein rond het Valkenburgse meer.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Valkenburgse Meer te melden