Zwembad De Duikelaar

Zwembad De Duikelaar is een gewaardeerde zwemfaciliteit gelegen in Hardinxveld-Giessendam, een stad in de provincie Zuid-Holland. Het biedt een scala aan voorzieningen en activiteiten voor zwemliefhebbers van alle leeftijden, waardoor het een populaire bestemming is in de lokale gemeenschap.


Het zwembadcomplex beschikt over meerdere zwembaden, waaronder een recreatiebad en een wedstrijdbad. Het recreatiebad is ontworpen voor ontspanning en plezier, met onder andere glijbanen, waterstralen en speeltoestellen die zorgen voor vermaak voor jong en oud. Het wedstrijdbad biedt ruimte voor serieuze zwemmers en wordt vaak gebruikt voor training en zwemwedstrijden.


Startblok


Een van de kernactiviteiten van Zwembad De Duikelaar zijn zwemlessen, die worden aangeboden voor zowel kinderen als volwassenen. Deze lessen zijn bedoeld om zwemvaardigheden te verbeteren en om mensen op verschillende niveaus te leren zwemmen.


Naast reguliere zwemactiviteiten organiseert het zwembad ook recreatieve evenementen en themadagen, wat zorgt voor vermaak en afwisseling voor het hele gezin. Daarnaast kunnen kinderfeestjes worden gevierd, waarbij kinderen kunnen genieten van zwemmen en spelen onder begeleiding van ervaren instructeurs.


Voor frequente bezoekers biedt Zwembad De Duikelaar zwemabonnementen aan, die een voordelige optie kunnen zijn voor gezinnen en individuen die regelmatig willen genieten van de faciliteiten en activiteiten die het zwembad te bieden heeft. Al met al is Zwembad De Duikelaar een waardevolle aanwinst voor de lokale gemeenschap en een plek waar zwemliefhebbers van alle leeftijden zich kunnen vermaken en ontspannen.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot en met 12 jaar €3,10

Vanaf 13 jaar €3,70


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Duikelaar

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Duikelaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Duikelaar te melden