Zwembad de Louwert

Bij Zwembad de Louwert kun je op alle dagen van de week terecht om jezelf uit te dagen, te ontspannen, iets leuks te doen of om iets nieuws te leren. Je vindt er altijd een activiteit die bij jou past. Je kunt de accommodatie gemakkelijk bereiken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel de auto als de fiets. Parkeren is gratis.


Neem een duik in het mooie zwembad


Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste uitstappen bij halte Cascade of halte zwembad. De accommodatie is toegankelijk voor mindervaliden. Onze accommodatie beschikt voor speciale parkeerplaatsen, gelijkvloerse en drempel vrije entree, speciale kleedruimte en toiletten en toegang tot het water met een lift. Heb je lekker gesport en wil je nog even bijpraten? Ga dan langs in de gezellige horeca voor een kop koffie of een gezond broodje.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 20:30 uur

Zaterdag 8:00 tot 15.30 uur

Zondag Gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad de Louwert

Hoeveel sterren geef jij Zwembad de Louwert?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad de Louwert te melden