Moodz Eten & Drinken

Moodz Eten en Drinken is opgericht door George Zevenbergen en Geoffrey Pijpaert tijdens het programma “Mijn tent is Top” met Herman den Blijker in 2009. Moodz is een eetcafé nieuwe stijl met vernieuwende gerechten, heerlijke fingerfood en service met een plus.

 

broodje kroket


Moodz is gevestigd in 2 monumentale panden. Het pand aan de Vesteplein heeft een authentieke uitstraling met veel houten balken en afgebeitelde muren die George en Geoffrey zoveel mogelijk in tact hebben gelaten. Het interieur wordt verder afgewerkt met warme eigentijdse materialen. U kunt bij Moodz terecht voor lunch, borrel, diverse fingerfood en diner.


Na 22:00 uur komen veel gasten na de bioscoop of theater wederom gezellig terug voor een borrel en dan voeren ze de muziek iets op. Op zondag heeft Moodz een heerlijk ontbijt geserveerd aan tafel op etagères. Bij mooi weer kunt u genieten op het verwarmde lounge terras waar bijna de hele dag de zon schijnt.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 11:00 tot 00:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 01:00 uur

Zondag van 11:00 tot 00:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Sandwiches vanaf €8,95

Hoofdgerecht vanaf €20,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Moodz Eten & Drinken

Hoeveel sterren geef jij Moodz Eten & Drinken?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Moodz Eten & Drinken te melden