Deventer Escape

Deventer Escape is een originele en uitdagende escaperoom waarbij de inrichting van de ruimtes zo goed mogelijk binnen de sfeer van het thema zijn uitgevoerd. Het is de bedoeling om met jouw team door middel van unieke en originele puzzels de weg te vinden naar de uitgang van de escape room.

 

De Vliegende Hollander

Het is 1736. Je bent aan boord van de vliegende Hollander, het VOC schip is Kaap de goede hoop al gepasseerd.  Maar dan slaat het noodlot toe, het schip raakt in een zware storm. Als de storm is gaan liggen blijkt de bemanning te zijn verdwenen. Met je medepassagiers ga je op het schip op zoek naar aanwijzingen om het schip op tijd te kunnen verlaten. Anders zijn jullie gedoemd om tot in lengte van dagen als bemanning te dienen onder kapitein Willem van der Decken.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Geopend vanaf 1 maart!

Ma. t/m zo. 09:00 t/m 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De vliegende Hollander € 110,-

Pinnen is (nog) niet mogelijk.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Deventer Escape

Hoeveel sterren geef jij Deventer Escape?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Deventer Escape te melden