Zwembad Landal Het Vennenbos

(4/5)  1 recensies

Landal Het Vennenbos is een vakantiepark in Nederland dat eigendom is van Landal GreenParks, een bekende keten van vakantieparken. Het park ligt in de provincie Noord-Brabant, in de buurt van de plaats Hapert. Landal Het Vennenbos is omgeven door prachtige natuur, waaronder bossen en vennen, wat het een populaire bestemming maakt voor gezinnen en natuurliefhebbers. Het park biedt een breed scala aan activiteiten voor gasten, waaronder ook zwemmen. Het subtropisch zwemparadijs op Landal Het Vennenbos is een van de hoogtepunten van het park en trekt veel bezoekers aan.


Ga met elkaar van de wildwaterbaan


Het zwemparadijs beschikt over verschillende zwembaden, waaronder een groot subtropisch zwembad met glijbanen, stroomversnellingen en watervallen. Er zijn verschillende glijbanen beschikbaar, variërend in snelheid en moeilijkheidsgraad. Dit maakt het leuk voor zowel kinderen als volwassenen. Je bent voorlopig wel even zoet met alle waterglijbanen. Ga bijvoorbeed in de verduisterde Wild Wave super slide-glijbaan, waarin de LED-lampjes je de weg wijzen. Voor de jongere gasten zijn er ondiepe kinderbaden met speeltoestellen en waterspellen. Dit maakt het zwemparadijs zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. 


Op warme dagen is er niets fijner dan een duik nemen in het openluchtzwembad. Lekker een boekje lezen aan de waterkant, en hup... terug het water in. Dat is vakantie.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 21:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/m donderdag vanaf 10:00 uur

3 t/m 12 jaar €14,00

Vanaf 13 jaar €18,00

 

Maandag t/m donderdag vanaf 18:00 uur

3 t/m 12 jaar €9,00

Vanaf 13 jaar €13,00

 

Weekend, feestdag en vakantie vanaf 10.00 uur

3 t/m 12 jaar €18,00

Vanaf 13 jaar €22,00

 

Weekend, feestdag en vakantie vanaf 16.00 uur

3 t/m 12 jaar €13,00

Vanaf 13 jaar €16,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Zwembad Landal Het Vennenbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk zwembad van alle mogelijkheden voorzien"

Wouter   -   26-12-2017

26-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk zwembad van alle mogelijkheden voorzien"

Landal het Vennenbos heeft een enorm leuk zwembad. Vooral de wildwaterbaan en de hoge glijbaan zijn erg leuk. De glijbaan is donker met lichteffecten, erg leuk. Verder zijn er nog twee kinderbadjes, golfslagbad, twee buitenbaden en nog een glijbaan maar deze was dicht wegens verbouwing. Kortom het is een heel leuk zwembad. 4 sterren i.p.v. 5 omdat het niet enorm groot is als sommige andere tropische zwembaden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwembad Landal Het Vennenbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Landal Het Vennenbos te melden