Openlucht Zwembad Blankershove

Openlucht Zwembad Blankershove is een zwembad met plezier voor iedereen! Voor de mensen met een zwemdiploma is er de duikput; het diepe zwembad met twee duikplanken. Het water is op het laagste punt 1.40 meter en op het diepste punt 3.50 meter. Even geen zin in hoge sprongen, dan is er het ondiepe bad, 30 cm tot 1.40 m. Het bad is er speciaal om te spelen, voor iedereen. Dit bad is bestemd voor matten, plankjes en ander speelgoed. Voor de allerkleinsten is er het kikkerbad, 30 cm diep. Peuters en kleuters kunnen hier met hun ouders lekker gaan badderen. In al de baden is het water standaard verwarmd tot 24 graden Celsius.




Het zwembad is voorzien van heren-, dames- en invalidentoiletten, en een babytafel voor het verschonen van de baby’s. Er zijn tafeltennistafels en op de grasvelden bestaat de mogelijkheid om te voetballen. Ook is het mogelijk om parasols of ligbedden te huren bij het zwembad.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Recreatief zwemmen vanaf 1 jaar €6,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openlucht Zwembad Blankershove

Hoeveel sterren geef jij Openlucht Zwembad Blankershove?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openlucht Zwembad Blankershove te melden