Zwembad De Wisselaar

Zwembad De Wisselaar beschikt over een groot zwembad met twee duikplanken. Ze hebben twee ruime zwembaden. Hierin organiseren ze veel verschillende activiteiten. Iedereen kan dus bij ze sporten, zwemmen en ontspannen! Van ontspannen banen zwemmen tot actief meedoen met één van de uitdagende Aqua’Groepslessen: het kan allemaal. Kinderen leren bij ze zwemmen met de leukste zwemlesmethode van Nederland, de Zed & Sop zwemles. Garantie voor een leven lang zwemplezier!


Jongen steekt duim op onderwater


Het grote zwembad is 50x15 meter en heeft zes banen. Het bad wordt gebruikt om banen en wedstrijden te zwemmen, maar is ook heel geschikt voor recreatiezwemmen. Er zijn twee duikplanken, van één meter en zelfs drie meter hoog! Durf jij hier een een bommetje te maken? Het wedstrijdbad heeft een beweegbare bodem zodat je er ook Aqua'Groepslessen kunt volgen. De tribune bevindt zich over de hele lengte van het zwembad en heeft plek voor 500 toeschouwers.

 

Prijzen

Vanaf 2 jaar €5,75 p.p.

T/m 1 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad De Wisselaar

Hoeveel sterren geef jij Zwembad De Wisselaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad De Wisselaar te melden