Museum Ceuclum

Museum Ceuclum, gelegen aan de oevers van de Maas, is een parel van historische betekenis. Het museum richt zich op het belichten van de fascinerende geschiedenis van Cuijk en haar omgeving. Met een speciale focus op de prehistorie en de Romeinse periode, weet de collectie een rijk en lang verleden tot leven te wekken.


In het museum worden archeologische vondsten, informatiepanelen, foto's en tekeningen op een creatieve en inzichtelijke manier tentoongesteld. Dit biedt bezoekers een boeiende reis door de tijd, waarbij ze diep in de geschiedenis van de streek kunnen duiken. Naast de vaste collectie worden er regelmatig thematentoonstellingen gepresenteerd, die de ervaring nog verder verrijken.


Wat Museum Ceuclum echt uniek maakt, is zijn locatie in een meer dan 500 jaar oude kerktoren. Bezoekers kunnen de toren beklimmen en worden beloond met een adembenemend panorama op ongeveer 35 meter hoogte. Vanaf hier strekt het prachtige landschap zich uit, met de glinsterende Maas als majestueuze blikvanger. Het is een ervaring die zowel geschiedenisliefhebbers als natuurliefhebbers in verrukking zal brengen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Mei t/m oktober

Dinsdag t/m zondag van 13:30 tot 16:30 uur 


November t/m april

Woensdag, zaterdag en zondag van 13.30 tot 16.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum Ceuclum

Hoeveel sterren geef jij Museum Ceuclum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum Ceuclum te melden