Museum 't Brabants Leven

Het familie-museum van de Van der Heijdens biedt een uitgebreide collectie gereedschappen en benodigdheden voor oude ambachten. In totaal worden er ongeveer 35 beroepen tentoongesteld, waaronder een klompenmaker, smid, timmerman, sigarenmaker, bakker, en mandenmaker. Daarnaast zijn er een ouderwets winkeltje en een schooltje. In de religieuze kamer ontdek je alles over het Rijke Roomse leven, en het museum omvat ook de bijna authentieke boerderij waarin de familie Van der Heijden zelf woont.


Er worden rondleidingen gegeven op afspraak. Tijdens die tocht wordt men met humor geleid langs alle spullen die het museum rijk is. Es ge Brabants kunt is dè wel hendig, maar ook zonder die taalkennis kun je genieten van alle spullekes of zoals Jo van der Heijden zelf zegt ”ouwe rommel”. Natuurlijk is er ook plek om un bakske te vatte.

 

Openingstijden

Geopend van 1 april t/m 31 oktober alleen op afspraak

Zondags gesloten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Rondleidingen

Volwassenen €8,00

Kinderen onder de 12 jaar €4,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum 't Brabants Leven

Hoeveel sterren geef jij Museum 't Brabants Leven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum 't Brabants Leven te melden