Museumbrouwerij de Roos

Stap terug in de tijd en ontdek de enige authentieke dorpsbrouwerij van Nederland: Bierbrouwerij De Roos, al actief sinds 1877! Hier krijg je een uniek kijkje in het verleden van bierbrouwen, waarbij traditionele methoden en apparatuur tot leven komen.


Heb je ooit gehoord van een koelschip, of gezien hoe een gietijzeren roerkuip eruitziet? En wat dacht je van koken op een mutsaard? Bij Museumbrouwerij De Roos kun je de originele inventaris uit 1877 bewonderen, grotendeels intact en in werkende staat. Laat je meevoeren door de fascinerende wereld van bierbrouwen terwijl enthousiaste vrijwilligers je alles vertellen over het brouwproces en nog veel meer.


Of je nu een fervent bierliefhebber bent of gewoon geïnteresseerd in ambachtelijke ambachten, een bezoek aan Museumbrouwerij De Roos belooft een boeiende en educatieve ervaring te worden die je niet snel zult vergeten. Kom en laat je verrassen door de rijke geschiedenis en het vakmanschap van het brouwen bij De Roos!

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag, donderdag en vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur

Zaterdag en zondag van 14:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Rondleiding in het museum + consumptie €10,25 p.p.

Rondleiding in het museum (audioguide)  €6,75 p.p.

Bierproeverij €11,50 p.p.

Rondleiding met bierproeverij €19,75 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museumbrouwerij de Roos

Hoeveel sterren geef jij Museumbrouwerij de Roos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museumbrouwerij de Roos te melden