Museum de Bewogen Jaren

Museum de Bewogen Jaren huisvest een uitgebreide en gevarieerde collectie van gebruiksvoorwerpen uit de Tweede Wereldoorlog en het Nederlands-Indië tijdperk. Deze rijke verzameling omvat zowel militaire als civiele artefacten uit die periode.


Het museum streeft ernaar een meeslepende reis door de geschiedenis te bieden, waarbij bezoekers worden geleid door de turbulente gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog in zowel Europa als Azië, evenals de politionele acties in voormalig Nederlands-Indië. Een vaste opstelling in het museum schetst de evolutie van de gebeurtenissen door de jaren heen en wordt regelmatig geactualiseerd. Bezoekers ontvangen een gids met aanvullende informatie, die hen begeleidt tijdens hun ontdekkingstocht langs de vitrines.


Thematische tentoonstellingen belichten specifieke periodes en bieden de mogelijkheid om materiaal uit het magazijn van het museum te presenteren. Voor kinderen zijn er foto-speurtochten beschikbaar, waardoor het museumbezoek ook voor hen boeiend en educatief wordt.


Toegankelijkheid staat hoog in het vaandel van het museum. Alle tentoonstellingsruimtes bevinden zich op de begane grond en zijn rolstoeltoegankelijk, waardoor het museum voor iedereen toegankelijk is.

 

Openingstijden

Donderdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 uur

December, januari en februari alleen op zondag geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €4,50

Kinderen €3,00

Senioren €4,00

Veteranenpashouders €3,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museum de Bewogen Jaren

Hoeveel sterren geef jij Museum de Bewogen Jaren?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museum de Bewogen Jaren te melden