Westlands Museum

Het Westlands Museum voor Streek- en Tuinbouwhistorie, kortweg het Westlands Museum, werd opgericht in 1991 in Honselersdijk, Nederland. Het richt zich op de geschiedenis van het Westland en de karakteristieke tuinbouw van deze regio. De totstandkoming van het museum volgde uit een fusie van drie afzonderlijke musea in datzelfde jaar: het Westlands Streekmuseum (voorheen het gemeentemuseum van Naaldwijk), het Tuinbouwmuseum en het Westlands Centrum voor Streekhistorie.


Het Westlands Museum biedt een boeiende inkijk in de geschiedenis van het grootste glastuinbouwgebied ter wereld, gelegen in deze bijzondere streek. Naast de vaste tentoonstelling worden er jaarlijks diverse wisselende exposities en activiteiten georganiseerd in en rondom het museum. Een uniek hoogtepunt van het museum is de historische tuin, waar tussen fruitmuren, kassen en schuren de sfeer van vervlogen tijden herleeft. Hier worden op traditionele wijze Westlandse producten verbouwd, zoals druiven, perziken, pruimen en asperges. Een ervaring die lang bijblijft!

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Volwassenen €7,00

Kinderen 0 t/m 17 jaar gratis

Museumkaart bij individueel bezoek gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Westlands Museum

Hoeveel sterren geef jij Westlands Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Westlands Museum te melden