Strand Zandvoort

Zandvoort staat bekend als dé ultieme badplaats van Nederland! Het uitgestrekte strand, de verfrissende zee en de adembenemende duinen van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland en de Amsterdamse Waterleidingduinen trekken jaarlijks talloze bezoekers naar Zandvoort.


Het strand


Maar dat is nog niet alles! De strandpaviljoens van Zandvoort zijn absoluut een hoogtepunt. Van luxueus loungen met smakelijke tapas tot het genieten van ouderwetse kibbeling op een knus terras, elk paviljoen heeft zijn eigen unieke charme en uitstraling. Met meer dan 30 strandpaviljoens is er voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een ontspannen sfeer voor een romantische avond of een bruisende locatie voor een gezellig dagje uit met vrienden en familie. Ontdek de diversiteit van Strand Zandvoort!

 

Openingstijden

Altijd geopend


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Gratis entree


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Strand Zandvoort

Hoeveel sterren geef jij Strand Zandvoort?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Strand Zandvoort te melden