Openluchtbad De Papiermolen

De Papiermolen is hét openluchtbad van de stad Groningen. Dit mooie en ruim opgezette bad biedt zomers zwemplezier voor jong en oud! Kinderen kunnen zich naar hartelust uitleven in het water met de 3 duikplanken en een 35 meter lange glijbaan. Het 50-meterbad is ook zeer geschikt om baantjes te trekken en op de grote speel- & zonneweide is het heerlijk toeven in de zon! Het zwembad is het gehele seizoen door verwarmd, dus ook met kouder weer kunt u heerlijk zwemmen.


Meisjes zwemmen met band


Kinderfeestje

In Openluchtbad de Papiermolen kun je ook je verjaardagsfeestje vieren. Gezellig met al je vriendjes en vriendinnetjes ravotten in het water, van de glijbaan racen en de mooiste sprongen van de duikplank maken! En dit alles lekker in de zon en in de buitenlucht! En mocht het toch slecht weer worden, dan kan het hele feestje zo verplaatst worden naar het subtropisch zwembad van Sportcentrum Kardinge. Je kan kiezen uit verschillende horeca opties en je hebt ook keus uit een gezond alternatief. De kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 5 personen en deze moet je vooraf reserveren in verband met inkoop.

 

Prijzen

T/m 2 jaar gratis

T/m 16 jaar & 65+ €5,25 p.p.

17 jaar en ouder €6,65 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Openluchtbad De Papiermolen

Hoeveel sterren geef jij Openluchtbad De Papiermolen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Openluchtbad De Papiermolen te melden