Escape room Doetinchem

Zijn jullie klaar voor vreemde gebeurtenissen, bijzondere geluiden, lichteffecten en …… spanning?! Escape Room Doetinchem is een sensationele ervaring! Waan je in een wereld van drugs, criminaliteit, geweld en agressie, maar vooral een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je uit de casino ingerichte kamer moet komen en kunt ontsnappen aan de moordlustige Maffia!

 

Jullie worden opgesloten in een kamer en krijgen één opdracht: zorg dat je er binnen een uur uit bent. Hoe? Dat kan op allerlei manieren. Aan de hand van codes, raadsels en hints die in de ruimte te vinden zijn kunnen jij en je team ontsnappen. Samenwerken is noodzakelijk en scenario denken moet! Denk jij dat je met je team binnen de tijd weet te ontsnappen? Laat maar zien dan!

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf €95,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape room Doetinchem

Hoeveel sterren geef jij Escape room Doetinchem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escape room Doetinchem te melden