Zwemcentrum De Welle

Zwemcentrum De Welle is een wondere wereld vol waterplezier. Voor recreanten en sportievelingen hebben ze een spetterend aanbod. Kom lekker genieten en ontspannen in één van de leukste zwembaden van Noord-Nederland!

 

Recreatiebad

In het recreatiebad kun je naast lekker zwemmen, heel veel avontuur beleven! Wie is als eerste beneden van de snelle glijbaan? Door de tijdswaarneming kun je een echte wedstrijd doen met je vrienden! Eenmaal beneden zwem je gelijk door naar het buitenbad. Is het te koud? Ga dan weer snel naar binnen en neem plaats in het warme bubbelbad. Duik in de golven en zwem naar de draaikolk waar een sterkte stroming je meesleurt. Voor de allerkleinsten is er een pierenbad met leuk speelgoed, een glijbaan en fontein. Plezier gegarandeerd! Is het lekker weer? Dan kun je heerlijk genieten van het buitenbad en grote speelweide met survivalrek.


Zwemmen met het gezin in het recreatiebad

 

50-Meterbad

Baantjes trekken in een officieel wedstrijdbad? Het 50-meterbad biedt vele mogelijkheden! Het 50-meterbad is voorzien van moderne startblokken en een tijdswaarnemingssysteem. Regelmatig zwemmen de snelste zwemmers van Nederland in dit bad! In de vakanties en de weekenden wordt het 50-meterbad omgetoverd tot een uitdagende omgeving met stormbanen. Doe mee aan een van de vele leuke activiteiten! Kom je regelmatig baantjes trekken? Dan hebben ze voordelige abonnementen voor je.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar €2,00 p.p.

Vanaf 3 jaar €6,40 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwemcentrum De Welle

Hoeveel sterren geef jij Zwemcentrum De Welle?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwemcentrum De Welle te melden