Jumpsquare Deurne

Jumpsquare Deurne is helaas gesloten. In het pand zit tegenwoordig Big Jump! Hier vindt je dus nogsteeds dé trampolinehal van Deurne met ruim 2000 m2 fun, sport, ontspanning en inspanning.

 

Bekijk: 

 

Jumpsquare Deurne (Noord-Brabant) biedt de perfecte combinatie van fun, sportiviteit en ontspanning. Dit alles in een stoere omgeving van maar liefst 2.000 m2. Compleet met gezellige horeca voor bijvoorbeeld een kop koffie, glaasje fris of glas bier. Iedereen vanaf 10 jaar (voor kids van 2 tot en met 9 jaar is er een speciale Mini-Jump) is welkom bij Jumpsquare. Kom langs bij Jumpsquare Deurne en ervaar zelf waarom iedereen zo enthousiast is over deze hype.

 

Eenvoudig gezegd is Jumpen het springen op trampolines. Jumpsquare maakt het spectaculairder. Van Powertrampolines (hoe hoog durf jij te springen?) tot Fun Area (spring van de ene naar andere trampoline) en Balance ladder (een ladder boven de foampit); je vindt het allemaal bij Jumpsquare!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Jumpsquare Deurne

Hoeveel sterren geef jij Jumpsquare Deurne?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

9 Redenen om bij Jumpsquare te jumpen

9 Redenen om bij Jumpsquare te jumpen

Misschien heb je er al van gehoord: Jump Places. Hier kun je niet zomaar wat springen... Nee, springen op een trampoline met coole moves en vette tricks!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Jumpsquare Deurne te melden