Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

(1/5)  1 recensies

U vindt Pannenkoekenhuis De Konijnenberg in Heemstede tussen Haarlem, Hoofddorp, Zandvoort en de bollenstreek met de Keukenhof. Bij De Konijnenberg bakken ze pannenkoeken op ambachtelijke wijze, volgens traditioneel recept en met biologisch meel. Dat wordt speciaal voor het pannenkoekenhuis gemalen door een molenaar in de kop van Noord-Holland.

 

Ook is het een leuk idee om de Konijnenberg te combineren met een mooie historische wandeling in het aangelegen Groenendaalse bos of fiets de fietstocht richting de bollenstreek. Voor de kinderen zijn er 3 verschillende speurtochten beschikbaar.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Iedere dag geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur (keuken) en 21:00 uur (restaurant).


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Pannenkoekenhuis De Konijnenberg

(Pagina 1 van 1)

 

"Alles was op"

André   -   06-07-2021

06-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Alles was op"

Gisteren gegeten bij de konijnenberg. Maar uiteindelijk helemaal niets gegeten. Vooraf was de eerst de uiensoep op, toen nam ik een tomatensoep, net als mijn tafelgenoot. Serveerster komt terug, tomatensoep is op. Op een bord stond: verse pompoensoep. Maar die was ook op. Ik nam een ceasarsalade met gamba’s. Na drie kwartier kwam de serveerster vragen “of ik er wel van op de hoogte was dat de gamba’s op waren”. Tja hoe moet ik dat weten dan? Na een uur kwam uiteindelijk een niet gare kleffe naturel pannenkoek. Die hebben we terug gegeven en alleen koffie genomen. Hier komen wij echt helemaal nooit meer terug, waardeloos.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Pannenkoekenhuis De Konijnenberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Pannenkoekenhuis De Konijnenberg te melden