Monkey Town Maarssen

Monkey Town Maarssen is een zeer veelzijdig overdekt speelparadijs nabij Utrecht, een plek waar van alles te doen is en waar kinderen lekker kunnen spelen. Er zijn grote trampolines, maar liefst vijf glijbanen waaronder drie hele stoere (voor de echte waaghalzen) en een grote speelkooi met allerlei hindernissen. Verder kan jong en oud zich uitleven in de laserjungle! Klimmen, klauteren, glijden en lasergamen. Alles kan in de veilige omgeving.




Voor de peuters en kruipers is er een speciaal ontwikkeld peutergedeelte met lego blokken, trampolines, een rodelbaan en de bekende ballenbak. Kinderen tot 4 jaar kunnen hier heerlijk afgeschermd spelen, terwijl de ouders ontspannen kunnen toekijken of lekker mee kunnen spelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 9:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Regulier €8,95

Peuterochtend €6,95

Begeleiders gratis

Tienrittenkaart €65,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Monkey Town Maarssen

Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Maarssen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Een verjaardagsfeestje, groepsuitje of familiedag is altijd een succes met een potje lasergamen of paintballen. Benieuwd waar je dit kan doen? chekc dan dit blog.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Maarssen te melden