SpaSense

Net onder Eindhoven ligt in Geldrop een verrassend mooi wellnessresort: SpaSense. Een wellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en genieten samenkomen.

 

Bij SpaSense vindt u, zowel binnen als buiten, bijzondere sauna- en wellnessfaciliteiten. In de uitgestrekte tuin stuit u op een sprookjesachtig huisje van hout, de Puulliteri.  Puuliiteri betekent in het Fins heel toepasselijk ‘houten huisje’. De Puuliiteri is gebouwd in een omgekeerde piramide. In dit houten huisje vindt u een prachtige sauna van ongeveer 80 graden met een houtmixgeur.

 

Vergeet ook niet de Chinese Mintsauna te bezoeken. Deze sauna is voor bijna iedereen geschikt omdat de beneden temperatuur slechts 50 graden is en de boven temperatuur 95 graden. De toevoeging van mint maakt de sauna lekker verfrissend.  De ligweide in de tuin is ideaal om even tot rust te komen. Liefhebbers van opgietrituelen opgelet: de prachtige Kelosauna wordt geroemd om de heerlijke Löyly’s.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10.00 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00  tot 24.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ochtendentree tot 14.00 uur €16,95

Dagentree €30,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €19,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over SpaSense

Hoeveel sterren geef jij SpaSense?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van SpaSense te melden