Speelparadijs de Beestenboel

(1.5/5)  2 recensies

Beleef de spannendste avonturen in de super hoge klimtoren, zwem mee in de blauwe ballenbak, spring tot je hoogtevrees hebt op de trampolines of speel voetbal op hoogte in de voetbalarena! Speciale aandacht is er ook voor de allerkleinsten in de vorm van een 3 verdiepingen tellend speeleiland met speelelementen als glijbaantjes, 'soft play' dieren, mini ballenbak e.d., alles uiteraard op extra zachte vloermatten.

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen tot 1 jaar gratis tenzij ze gaan pelen

Kinderen tot 16 jaar €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Speelparadijs de Beestenboel

(Pagina 1 van 1)

 

"Service met de nieuwe eigenaren achteruit gegaan"

Maria   -   08-05-2024

08-05-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Service met de nieuwe eigenaren achteruit gegaan"

Met de oude eigenaren verliep alles prima, schone en opgeruimde tafels. Bij het bestellen van patat kregen we te horen dat patat op was en dat gehaald werd. In de afgelopen jaren dat ik bij de beestenboel kom nog nooit meegemaakt. Het duurt lang met bestellen. Geef mij maar weer de oude eigenaren en hun werknemers, dat waren toppers. Je merkt dat de service achteruit is gegaan. Erg jammer. Ging er jaren met veel plezier heen, maar nou niet meer.

Lees verder  


"Leuke speeltuin, maar beleid bij ongewenst gedrag overige groepen kan beter "

Jelle   -   29-01-2018

29-01-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuke speeltuin, maar beleid bij ongewenst gedrag overige groepen kan beter "

Mooi opgezet, goed eten en keukenregie. Behoudens onderstaande was het best leuk. Maar kinderfeestje van mijn dochter werd helemaal verziekt door misdragingen kinderen uit ander groepje. Tot 5x toe naar leiding gegaan vanwege wangedrag diverse kinderen ander groepje. Schoppen, slaan, vastgrijpen keel, krabben in mijn dochters nek. 2 jongens en 1 meisje van dat andere groepje werden uiteraard wel aangesproken door de leiding, maar ze konden na 5 waarschuwingen niet verwijderd worden omdat de ouders van die kinderen er niet bij waren?! Misschien beleid bij misdragingen aanpassen??

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs de Beestenboel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs de Beestenboel te melden