Wellnessresort de Waterlelie

(1.5/5)  2 recensies

Kom genieten in dit luxe wellnessresort: de Waterlelie. U heeft keuze uit maar liefst negen verschillende sauna’s, dagelijkse opgietingen, massages en beautybehandelingen van professionele behandelaars en buiten vindt u rust in een riante tuin met twee verschillende temperaturenzwembaden en een heuse waterval.



 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 10.30 tot 22.30 uur

Vrijdag en zaterdag 10.30 tot 23.00 uur

Zondag 10.30 tot 22.30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagentree €31,-

Avondentree zo. t/m do. €19,-

Avondentree vr. en za. €21,-

150 minuten entree €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Wellnessresort de Waterlelie

(Pagina 1 van 1)

 

"Teleurstellende klantervaring "

Marco   -   13-10-2023

13-10-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Teleurstellende klantervaring "

Sauna geboekt voor twee personen, werd ziek en keurige mail gestuurd dat ik niet kon komen. Twee weken later lag er een vette rekening op de deurmat of ik nog wel even wilde betalen. In de kleine lettertjes stond dat je 100% van de kosten verschuldigd bent als je binnen 24 uur annuleert. Achteraan gebeld maar van kastje naar de muur gestuurd, medewerker die me de rekening had gestuurd wilde me niet spreken, poeierde me af en stuurde me terug naar de receptioniste die me met schaamrood op de kaken te woord moest staan. Ze staan dus in hun recht wat dat betreft maar het is wel zuur voor een vaste klant, reken dus niet op begrip, coulance of een persoonlijke relatie. Deze afhandeling doet sterk afbreuk aan de wellness ervaring, kil en onpersoonlijk….

Lees verder  


"Goede tijden zijn voorbij."

Jan   -   05-12-2021

05-12-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Goede tijden zijn voorbij."

Ontvangst was zakelijk geen gastvrijheid ervaren. Ondanks de verbouwing en modernisering oogt het vervallen. Zwembad was heerlijk. Sauna binnen was wel op temperatuur. Carrotcake is echt een aanrader. Massage was geen succes.Geen verschil gevoeld van voor de massage en erna.Ook geen invloed kunnen uitoefenen op de afspraak. Deze was tijdens de lunch. Jammer. Veel was niet schoon. Opgieting was vroeger bij de prijs inbegrepen. Ik zal deze sauna niet gauw meer bezoeken.

Lees verder  

Reactie van Hannie

05-03-2024

5 maart 2024 voor het eerst in jaren weer eens naar de sauna in Zevenhuizen geweest. Heerlijk! Om half 11 stond ik er op de stoep en ik ben om 5 uur weer weggegaan. Vooral de zoutsteensauna heeft indruk op mij gemaakt.


Hoeveel sterren geef jij Wellnessresort de Waterlelie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

5 Redenen waarom Wellness goed voor je is

Tegenwoordig is het erg belangrijk om je eigen fysieke en mentale gezondheid te onderhouden. In aanloop naar de koude en regenachtige herfstdagen is dit nóg belangrijker. Het is daarom fijn en belangrijk om wellness uitjes te plannen Hieronder vind je vijf redenen waarom wellness gezond voor je is

Lees verder...

 

Wellness in Nederland

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Wellnessresort de Waterlelie te melden