Ton Pho Nuad Thai

Bij Ton Pho is er meer dan alleen genieten: de stevige, therapeutische massages zorgen er voor dat uw lichaam aan het werk wordt gezet om weer in balans te komen. Stress is een van de meest voorkomende klachten die nadelig effect hebben op uw lichaam, maar ook op uw geest. Stress zorgt vaak voor een verkeerde doorbloeding waardoor u (te laat) pijn en/of een branderig gevoel krijgt. Een combinatie van traditional thai massage met hot oil, eventueel versterkt met kruiden stempels, pakken deze klachten goed aan.

 

Om uw behandeling te ondersteunen kunt u gebruik maken van de infra rood sauna. Deze wordt vooral gebruikt als voorbehandeling bij spierpijn en stress, maar ook om gewoon lekker op te warmen voordat u behandeld wordt. De infrarood dringt snel diep in de huid die daardoor snel opwarmt. Hierdoor worden de spieren soepeler en hebben de behandelingen een sterker effect.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 10:30 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Massages vanaf €30,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Ton Pho Nuad Thai

Hoeveel sterren geef jij Ton Pho Nuad Thai?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Ton Pho Nuad Thai te melden