Zwembad Bestevaer

Recreatief zwemmen voor ontspanning en vertier, of juist inspanning en conditie opbouwen; zwembad Bestevaer heeft voor elke leeftijd wel iets te bieden! Volwassenen kunnen fijn baantjes zwemmen of lekker ronddobberen en heerlijk relaxen. Ook voor mensen met een beperking is het zwembad toegankelijk. Het zwembad beschikt ook over een tillift, waarmee minder valide bezoekers zowel zittend als liggend in het water kunnen komen.


 

Voor kinderen is zwembad Bestevaer een waar eldorado. Zij kunnen zich helemaal uitleven in het water. Speciaal voor de kids ligt op woensdagmiddag, vrijdagmiddag/avond en zaterdag supertof speelmateriaal in het water zoals surfplankjes, met lucht gevulde banden, vlotten, duikringen en een loopmat. In de vakanties pakken ze hier extra uit. Dan organiseren ze spelletjesmiddagen en ligt regelmatig de grote opblaasbare glijbaan in het water. Daarnaast staat er regelmatig een themaweek op het programma. Dan toveren ze het hele zwembad om tot jungle, circus of ruimtevaartstation. En heb je al gehoord van de aquabios? Een filmpje kijken maar dan op het water!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Recreatief zwemmen

Woensdag 12.30 tot 14.30 uur

Vrijdag 19.00 tot 20.30 uur

Zaterdag 13.30 tot 16.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Tot en met 15 jaar €3,40

Volwassenen €4,60

65+ €4,10


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Zwembad Bestevaer

Hoeveel sterren geef jij Zwembad Bestevaer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwembad Bestevaer te melden