Vakantiepark De Lindenberg

In de buurt van Vakantiepark de Lindenberg zijn genoeg mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Op slechts 15 minuten rijden is een schitterend subtropisch zwemparadijs en bevinden zich prachtige natuurgebieden zoals De Holterberg, De Sallandse Heuvelrug, de Borkeld en de Reggestreek. U kunt ook verschillende bezienswaardigheden bezichtigen zoals het musuem Natuurdiorama De Holterberg. Vakantiepark De Lindenberg is door haar centrale ligging en goede bereikbaarheid een perfecte uitvalsbasis voor het maken van prachtige wandel- en fietstochten door de natuur van Twente en Salland.




Verhuur

Wanneer u een huisje wilt huren in Holten bent u bij Vakantiepark De Lindenberg aan het juiste adres. Alle typen vakantiehuizen zijn gelijkvloers en vrijstaand met eigen tuin. Een aantal bungalows beschikken over een aparte fietsenberging met oplaadpunt. Er is ook parkeermogelijkheid bij uw accommodatie. De bungalows bieden plek aan 2, 4, 6 of 8 personen en zijn o.a. voorzien van een (luxe) open keuken, badkamer, woonkamer met gezellige eethoek, zithoek, radio/cd/dvd-speler, tv en uiteraard wifi.




Faciliteiten:

Fietsverhuur, dierenweide, tennisbaan, wasserette, emaille- en bromfietsmuseum, diverse sportvelden, Brasserie De Borkeld, uitgebreide buitenspeeltuin, verwarmd buitenzwembad, indoor speelplaats, animatieteam en waterspeelplaats.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark De Lindenberg

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark De Lindenberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark De Lindenberg te melden