Kampeerdorp de Zandstuve

Kampeerdorp de Zandstuve is een 5-sterren kindercamping waar voor jong en oud veel te beleven is. De camping is gelegen in de landelijke omgeving in Hardenberg. Er zijn ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en natuurlijk is luxe kamperen door glamping mogelijk! Kom en ontdek wat er allemaal te doen is bij Kampeerdorp de Zandstuve in Rheeze, Overijssel!


Jongentje gaat van de glijbaan bij het binnenzwembad


Voor een geslaagde vakantie mogen natuurlijk goede voorzieningen niet ontbreken. Daarom biedt Kampeerdorp de Zandstuve uitstekende faciliteiten waarmee je een onvergetelijke vakantie beleeft! Welk seizoen het ook is, een heerlijke duik in het zwembad is altijd mogelijk! Onze camping beschikt over een binnen- én buitenzwembad met spectaculaire glijbanen. Je kinderen maken vriendjes bij het animatieteam of klimmen en klauteren bij Cobus Speelkasteel. Trek gekregen? Na een dag vol plezier kun je lekker smikkelen en smullen bij de horecagelegenheden. Kortom bij Kampeerdorp de Zandstuve is er voor jong en oud genoeg te beleven!


Faciliteiten

  • Buitenzwembad met glijbanen
  • Binnenzwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Speeltuinen
  • Chilz Playroom
  • Cobus speelkasteel
  • Animatieteam

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kampeerdorp de Zandstuve

Hoeveel sterren geef jij Kampeerdorp de Zandstuve?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Kampeerdorp de Zandstuve te melden