Summio Villaparc Schoonhovenseland

Te midden van de betoverende Drentse natuur ligt Summio Villaparc Schoonhovenseland in Hollandscheveld. Dankzij de comfortabele vakantiewoningen en de nabijheid van recreatieplas Schoonhoven is dit de perfecte uitvalsbasis om volledig te ontspannen. Geniet van schitterende wandel- en fietstochten door de bossen, langs uitgestrekte heidevelden en pittoreske dorpjes in de omgeving. Op dit intieme vakantiepark kun je samen met je partner, familie of vrienden de beste quality time beleven!


Bubbelbad in de tuin


Summio Villaparc Schoonhovenseland bevindt zich te midden van de natuurlijke pracht van Drenthe, de provincie die bekend staat als dé nummer één fietsprovincie van Nederland. Wist je dat er meer dan 2.000 kilometer aan fietspaden te verkennen zijn? Maak adembenemende ontdekkingstochten door de diverse landschappen, van weelderige bossen tot uitgestrekte heidevelden en charmante dorpjes. En binnen enkele minuten lopen vanaf het park bevindt zich recreatieplas Schoonhoven, waar je kunt genieten van ontspannende dagen aan het water en diverse watersportactiviteiten. Op dit intieme vakantiepark in Hollandscheveld ervaar je de schoonheid van de Drentse natuur met de gezelligheid van de stad binnen handbereik!


De vrijstaande vakantiewoningen op Summio Villaparc Schoonhovenseland bieden de perfecte uitvalsbasis voor jouw verblijf in Drenthe, met ruimte voor maximaal 6 personen! Deze woningen zijn compleet uitgerust en beschikken over een ruime tuin waar je gezellig samen kunt ontspannen, of een spelletje kunt spelen. Voor wie het ultieme vakantiegevoel wil ervaren, zijn de wellnessbungalows een aanrader. Deze fraai gerestylede accommodaties zijn voorzien van een buitenbubbelbad, ideaal om heerlijk te ontspannen na een dag vol avontuur in de prachtige omgeving!


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Speeltuinen
  • Golfbaan
  • Wasserette

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Villaparc Schoonhovenseland

Hoeveel sterren geef jij Summio Villaparc Schoonhovenseland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Villaparc Schoonhovenseland te melden