Center Parcs Het Meerdal

(5/5)  1 recensies

Een eigen pony verzorgen? Een magische dag in Toverland? Of eindeloos fiets- en speelplezier in de Limburgse bossen? De kids hebben het voor het zeggen in Het Meerdal! Echt even samen in een cottage voor 2 tot 8 personen. Je hebt de keuze uit Comfort, Premium en VIP cottages. Of maak je verblijf echt onvergetelijk voor je kids, in een Kindercottage of met een Pony Vakantie.


Zoef van de 104 m lange waterglijbaan, ravot samen in indoor speelparadijs BALUBA, en bedwing grote (of kleinere kinder-)hoogten op het klimparcours. Toe aan een dagje vol adrenaline? Attractiepark Toverland is vlakbij!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Center Parcs Het Meerdal

(Pagina 1 van 1)

 

"Center Parcs met Wildwaterbaan, altijd goed!"

Joelle   -   25-05-2020

25-05-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Center Parcs met Wildwaterbaan, altijd goed!"

Zoals de titel al zegt, zodra een Center Parcs een wildwaterbaan heeft is het voor ons al goed. Verder is dit park natuurlijk ook gewoon hartstikke leuk en uitgebreid. Deze Center Parcs kunnen wij zeker aanraden

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Het Meerdal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Het Meerdal te melden