Museumwerf Vreeswijk

Museumwerf Vreeswijk is de plaats voor historische binnenvaart! Museumwerf is een uniek rolstoelvriendelijk binnenvaartmuseum waar ze de geschiedenis van de historische binnenvaart in beeld brengen.


Eet en drink iets lekkers op het terras van de Museumwerf


Bezoekerscentrum

Het Bezoekerscentrum is de entree van de Museumwerf aan de zijde van de Wierselaan. In deze ruimte wordt een beeld geschetst van het schippersdorp Vreeswijk. Met een tweetal maquettes wordt de situatie van de bebouwing rond 1915 weergegeven en de huidige bebouwing: je ziet dan duidelijk de verschillen. Tevens zijn met behulp van panelen de waterwegen, sluizen en dorpsgezichten uit de historie van Vreeswijk aangegeven.


Expositiecentrum

In het Expositiecentrum zie je een overzicht aan van de binnenvaart. Hier wordt uitleg gegeven over welke typen schepen er waren, hoe ze gebouwd werden, hoe ze voortbewogen werden. Met behulp van panelen, gereedschappen en foto´s zal je kennis maken met de historische binnenvaart. Naast de vaste tentoonstelling zijn er tijdelijke exposities die een onderwerp uit de oude binnenvaart uitlichten. Natuurlijk kunnen ook kinderen zich in de museumruimte vermaken met interactieve, educatieve elementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Woensdag van 14:00 tot 16:30 uur

Zaterdag van 14:00 tot 16:30 uur

Zondag van 14:00 tot 16:30 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €6,00 p.p. inclusief kopje koffie of thee


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museumwerf Vreeswijk

Hoeveel sterren geef jij Museumwerf Vreeswijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museumwerf Vreeswijk te melden