Escaperoom De Melkput

Boer Hoogendoorn zit met zijn handen in het haar. Wie gaat er, nu zijn zonen naar de stad zijn vertrokken, het boerenbedrijf overnemen? Er moeten opvolgers gevonden worden, maar dat blijkt lang niet zo simpel te zijn. Toch stapelen de klussen zich op. Er zijn extra handen nodig! De eerste klus op de lijst, maar het is direct een hele speciale. Denk jij het in je te hebben? Jij en je team zullen slim, sterk en vliegensvlug te werk moeten gaan. Een goede samenwerking is daarbij essentieel. Denken jullie het boerenleven aan te kunnen? Ja, nee… misschien? Kom een dag proefdraaien in de escaperoom op de boerderij.

 

De eerste taak ligt op jullie te wachten in de oude melkput. Maar let op: de taak moet binnen een uur volbracht zijn, want we hebben niet de hele dag de tijd. Een boer moet veel doen en er zit maar 24 uur in een dag. Zonder te slopen of te breken moeten jij en je team zo snel mogelijk aan de andere kant zien te komen. Onze melkput staat garant voor veel escaperoom-plezier. Samen met je vrienden, familie of collega’s zul je actief bezig zijn met de aanwijzingen en opdrachten. Lukt het jullie alle opdrachten binnen de tijd te volbrengen…

 

Prijzen

Escaperoom €125,- en is hij te spelen van 3 t/m 10 man


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escaperoom De Melkput

Hoeveel sterren geef jij Escaperoom De Melkput?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Escaperoom De Melkput te melden