Choco Loca

Groeps uitjes, team building, òf gewoon een dagje uit en zin in een Bossche Bol bij Tante Annie? Wordt gelukkig bij Choco Loca met lekkere gekke uitjes in Den Bosch. De prijzen zijn inclusief BTW, onbeperkt koffie, liefdesthee, Bossche Borrel, frisdrank en gezelligheid.


choco loca party


Met 1 persoon of meer?

Daarvoor biedt Choco Loca elke dag om 11 uur een Choco Loca Workshop Party aan. Tijdens deze workshop kun je kiezen voor de Bossche Bol Lol van 1,5 of 2,5 uur (of een ander uitje). De groepjes worden tot een gezellige groep gemixt. Op zondagen starten de workshops om 12:00.


Met 8 personen of meer?

Dan krijg jij een privé uitje, deze kan elke dag op welke tijd jullie voorkeur heeft. Hierbij kun je kiezen uit welk uitje jouw hartje maar begeert. Bij elk privé uitje verzamel je met de groep bij Choco Loca. Hier proost je al zingend op een leuke workshop. Deze uitjes zijn standaard zonder wandeling, heb je liever met wandeling? Dan zou je deze los erbij kunnen boeken.


Geniet van een Bossche Bol workshop met vrienden en vriendinnen

 

Bossche Bol Lol bij Choco Loca

Tijdens dit leuke uitje kom je op ludieke wijze alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.. Onder leiding van Tante Annie OF/EN met een van de andere loca Guapa's & Guapo's ga je de geheimen van deze ultieme Sjèkelade Bol ontdekken. Eenmaal bij Choco Loca proost je met een Bossche Borrel op een heerlijk dagje uit. Dan start je met het maken en aanbrengen van de chocoladefondant (ChocoDipDance).


Daarna volgt de ambachtelijke SlagroomBattle, en spuit de Bossche bol maar vol! Af en toe een likje nemen mag best natuurlijk! Even de Bossche bol versieren zodat deze helemaal uniek wordt en dan.... zorgt Choco Loca voor een winnaar en proost je op deze bijzondere Chocolade Bol!

 

Prijzen

Bossche Bol Lol vanaf €36,00

Te Gekke wandeling! €17,50

Schilderen met chocolade €39,00

Bossche Bollen Tocht €51,00 (niet te boeken op maandag en dinsdag)

Choco Happy Day €42,00

Beeldhouwen met chocolade €45,50

BonBon feestje vanaf €43,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Choco Loca

Hoeveel sterren geef jij Choco Loca?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Choco Loca te melden