Monkey Town Almelo

(2.5/5)  2 recensies

Bij Monkey Town Almelo vind je de leukste en spectaculairste attracties voor kinderen van 0 t/m 14 jaar! Zo zijn er voor de kleine kinderen een speciale peuterhoek met een klimrek en ballenbak waar goed toezicht gehouden kan worden. Voor de iets oudere kinderen hebben we een groot klimrek, trampolines, powertower, supersteile glijbaan en natuurlijk een voetbalkooi! De echte avonturier komt ook een potje lasergamen in onze zeer vol gethematiseerde lasergame hal. Kortom, volop plezier in onze 2100m2 grote indoor speelparadijs! 

 

Voor ouders is er een horeca gedeelte waar gedacht is aan luxe zitplekken, sfeerverhogende verlichting en WiFi. Genoeg parkeermogelijkheden en zeer goede bereikbaarheid (tegenover ZGT Almelo ziekenhuis en naast Heracles Almelo stadion).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur

Zaterdag 10:00 tot 18:00 uur

Zondag 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 t/m 14 jaar €7,50

Ouders en begeleiders gratis entree


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Monkey Town Almelo

(Pagina 1 van 1)

 

"Zonder vermelding op de kaart zit er varkensvlees in een runderkroket"

Nas   -   14-04-2024

14-04-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Zonder vermelding op de kaart zit er varkensvlees in een runderkroket"

Er staat kalfskroket op de kaart. Wil bestellen wordt er in de keuken gezegd dat er alleen runderkroket is. Prima, vraag of het alleen rund is wat er in zit. Weer wordt er in de keuken gevraagd en tot mijn verbazing zit er dus ook varkensvlees in. Als ik niet verder door had gevraagd dan had ik dus een runderkroket gekocht waar varkensvlees in zit zonder het te weten. Zeer kwalijk als je geen varkensvlees mag eten. Heel misleidend dat een varkenskroket als runderkroket wordt verkocht

Lees verder  


"Koud eten"

Jan   -   21-02-2019

21-02-2019

Trust Score:

Reageer op deze review

"Koud eten"

Leuk voor de kinderen maar als je je lauwe uitsmijter moet op eten met slap PLASTIC!! bestek en daardoor je eten helemaal koud wordt, dan wordt je niet vrolijk.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Monkey Town Almelo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Monkey Town Almelo te melden