Joods Historisch Museum

Het Joods Historisch Museum (JHM) is een fraai en toonaangevend museum, gevestigd in vier monumentale synagogen middenin het Joods Cultureel Kwartier (JCK). Er wordt een uniek beeld gegeven van het Nederlandse joodse leven in al haar facetten, toen en nu. Het museum bezit een uitgebreide multimediale collectie. Van schilderijen tot films en van gebruiksvoorwerpen tot 3D-presentaties. Daarnaast zijn er altijd een of twee tijdelijke tentoonstellingen.



Binnen het Joods Historisch Museum bevindt zich nog een andere bijzondere locatie, speciaal voor kinderen: het Kindermuseum. Op speelse wijze maken kinderen hier kennis met het joodse leven en de joodse tradities. Het museum is ingericht als een huis van een joodse familie. Kinderen kunnen dagelijks broodjes bakken in de koosjere keuken, Hebreeuws leren in de studeerkamer of samen muziek maken in de muziekkamer. Ook worden er bruggen naar andere culturen geslagen, onder andere middels schoolbezoeken

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €17,-

Jongeren 13 t/m 17 jaar €8,50

Kinderen 6 t/m 12 jaar €4,25

Kinderen tot 6 jaar gratis

Museumkaart gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Joods Historisch Museum

Hoeveel sterren geef jij Joods Historisch Museum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Joods Historisch Museum te melden