Jumpcity Indoor Trampolinepark

Leef je uit in het mega coole trampolinepark en leer de coolste tricks! Free jumping bij Jumpcity betekend fun, sport en spanning. Welk niveau, welke leeftijd of welk doel je ook hebt, free jumping is cool!



Jumpcity is het meest coole trampolinepark van Heerhugowaard en omstreken. Springen op trampolines is niet alleen erg leuk en uitdagend, maar ook heel gezond.  Bij Jump.City kun je jumpen op het trampolinepark. Het park is geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Hier gaat het om fun, sport en spanning. En wat je (nog) niet goed kunt, kun je hier leren. De 'jumpwachten' helpen je graag op weg en letten op je veiligheid.


Op het platform kun je jumpen tegen de wanden, jumpen op en over obstakels, salto's oefenen, basketballen en nog véél meer! Een échte favoriet zijn de trampolines met BigAir waar je de meest coole stunts op kunt oefenen.


Jump.City biedt aan iedereen jong en oud(er) een fantastische beleving. De combinatie van sport en fun maakt dat Jump.City leuk is voor iedereen!  We dagen je uit om het zelf te komen proberen, DARE TO JUMP!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09.00 tot 21.00 uur

Zaterdag en zondag 10.00 tot 21.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 uur spingen €7,50 p.p

1.5 uur springen €11,50 p.p

2 uur springen €13,00 p.p

Jumpcity party €9,50 per kind

Jumpcity XL party €12,50 per kind


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Jumpcity Indoor Trampolinepark

Hoeveel sterren geef jij Jumpcity Indoor Trampolinepark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste Trampolineparken van Nederland

De leukste Trampolineparken van Nederland

Zin in een actieve middag? Bij deze trampolineparken kan je ongetwijfeld je energie kwijt. Bekijk dit blog om er meer over te weten te komen.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Jumpcity Indoor Trampolinepark te melden