IJsboerderij Boereiis

Bij ijsboerderij Boereiis, gelegen tussen Terherne en Akkrum, maken ze sinds 1999 heerlijk vers roomijs. Met verse melk van eigen koeien en authentieke Italiaanse ingrediënten produceren we op ambachtelijke wijze verrukkelijk Fries roomijs. Gedurende het hele jaar kun je kiezen uit verschillende soorten ijs, waaronder sorbetijs en suikervrij ijs.


Op de boerderij kunnen bezoekers de stallen bezoeken om de melkkoeien te bekijken. Natuurlijk mag je de koeien ook aaien. Tijdens een rondleiding door de boerderij kunt u bovendien een kijkje nemen bij de melkrobot en de landbouwmachines, wat een leuke ervaring is. Voor een kleine vergoeding bieden ze rondleidingen aan, zodat je overal op de boerderij een blik kunt werpen.


Voor kinderen is er een grote speeltuin met diverse klimtoestellen, speeltractoren en een 'springbulte'. Ondertussen kun je op het terras ontspannen en genieten van een ijsje of andere heerlijke Friese lekkernijen. Het is de perfecte plek voor een gezellig dagje uit!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over IJsboerderij Boereiis

Hoeveel sterren geef jij IJsboerderij Boereiis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van IJsboerderij Boereiis te melden