Speelparadijs Kabonk

(2.9/5)  14 recensies

Kabonk is een fantastische, kleurrijke, grootse plek van 3.300 m2 waar beleven, spelen, ontdekken, proberen, ervaren, relaxen en lekker eten & drinken elkaar verbinden op zeven waanzinnige verdiepingen!




Elk kind is vrij om de wereld om zich heen te verkennen en te ervaren op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Kabonk is de plek waar dat kan en mag.. Het laat ouders, verzorgers, grootouders en kinderen vrij in het beleven van het moment. Maak kennis met een plek waar je kunt rennen, springen en klauteren.. Een plek waar je alleen of samen met je vrienden en vriendinnen zonder zorgen avonturen kunt beleven en jezelf en elkaar kunt uitdagen! En een plek waar je kunt relaxen, uitrusten, rond kunt kijken naar alle mooie en gave dingen om je heen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Tijdslot 1: Binnenkomst tussen 9:00 en 11:00 uur

Tijdslot 2: Binnenkomst tussen 11:00 en 13:00 uur

Tijdslot 3: Binnenkomst tussen 13:00 en 15:00 uur

Tijdslot 4: Binnenkomst vanaf 15:00 uur tot sluitingstijd (17:30 uur)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 t/m 3 jaar €6,50

4 t/m 17 jaar €9,50

10-rittenkaart €73,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


14 Recensies over Speelparadijs Kabonk

(Pagina 1 van 2)

 

"Ontzettend slecht en commerciëel"

Ubaldo   -   21-01-2024

21-01-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"Ontzettend slecht en commerciëel"

Heb een kinderfeestje betaald voor 10 kinderen 160€ GEEN PROBLEEM!! Kom eraan sta ik in een rij waar ik u tegen zeg, GEEN PROBLEEM!!! Wordt ik naar de 2de verdieping gestuurd waar ik een tafel aangewezen zou krijgen. Hier vragen ze netjes wat de kids willen eten en geven ze daarna een boxnummer aan, deze zou op de gereserveerde tafel moeten staan. Vervolgens geen boxnummer kunnen vinden bij de aangegeven verdieping. Mijn vrouw loopt naar de “receptie” waar ze aangeven dat wij de box zelf moeten zoeken. We lopen met 10 kinderen die willen spelen achter ons tot de 7de verdieping. Niks gevonden!!! Ik loop weer terug naar de “receptie “ waar ze hetzelfde weer zeggen “ box zoeken”. Dan krijg je me wel!!! Ik boos geworden op de receptionist die eigenlijk de orders volgt van iemand die misschien 50 of 100 keer meer verdient dan hem en misschien toen in de sauna lag. Uiteindelijk meegelopen en mijn box gevonden onder de tafel bij andere mensen die niks met mijn feestje te maken hadden, TIP: Bordje gereserveerd voor feestje van …. - meer personeel - loop met de mensen mee

Lees verder  


"personeel niet aardig"

M.C. Wienhoven   -   13-01-2024

13-01-2024

Trust Score:

Reageer op deze review

"personeel niet aardig"

Jammer dat eigen personeel de positieve reviews schrijven over dit bedrijf. Wc's waren vies, eten was koud, service is ver te zoeken...heel jammer dit. We gaan met ons kleinkind voortaan ergens anders heen.

Lees verder  


"geweldig concept, matige uitvoering"

Linda   -   29-12-2023

29-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"geweldig concept, matige uitvoering"

Goed: - voor jong en oud is het enorm uitnodigend, valt veel te ontdekken, eindeloos klimmen-glijden-rennen noem maar op - dat ouders ook mee mogen klimmen; mijn dochter is te jong (5) om hier zelfstandig te gaan spelen ivm de donkere hoekjes en gebiedjes. En dat het een uitdaging is om de weg te vinden. Dus heel tof dat ouders worden uitgenodigd om mee te doen ( ik snap ook waarom ze dat doen.. zie onder) Ik vind het een fantastische plek om samen met mijn kind quality time te hebben Slecht: - ik zag een groep oudere kinderen zeer wild spelen in het peutergedeelte, waar op dat moment ook nog peuters waren.. Een jong personeelslid liep erlangs, keek ernaar en liep traag verder. Niet correct. - Je moet er als ouder echt continu bij zijn- en ook bij de oudere kinderen voldoende inchecken ivm de donkere hoeken/ stukken, anders is het geen geschikte plek om met je kind(eren) naartoe te gaan. Wij gaan spoedig weer, omdat het erg leuk is om samen te doen. Maar ik sluit me aan bij de ouders die benoemen dat het onoverzichtelijk is; de kids laten spelen en zelf even relaxen is in mijn optiek geen optie.

Lees verder  


"Leuk voor spelende kinderen maar dat is het"

Jeroen   -   26-03-2023

26-03-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk voor spelende kinderen maar dat is het"

Het is erg onoverzichtelijk waar je kinderen zijn. Word wel goed schoon gehouden. Dan de horeca voor volwassenen zijn er geen fatsoenlijke (plastic) glazen, nee die verrotte papieren rietjes. Het eten is matig en vrij prijzig. We wilden sundae bestellen maar dit was niet te verkrijgbaar zonder het ergens te melden. Afrekenen van eten op 2 verschillende plaatsen. Je kan wel contant betalen maar dan alleen gepast. Dit slaat nergens op. Al met al gewoon kut park, Monkey Town word het gewoon weer de volgende keer

Lees verder  


"Top, maar …"

Fam Aardbonk   -   22-10-2022

22-10-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Top, maar …"

7 verdiepingen speelplezier, kinderen kunnen onbezorgd spelen en alle energie kwijt. Onoverzichtelijk is logisch, want het is een binnenspeeltuinmet allemaal verschillende speelgebieden, wil je overzicht, ga je op een grasveld zitten, die mensen zeuren. Het eten is wat je kan verwachten, net als in een pretpark, matig, maar te doen. Er is alleen een grote MAAR. De schoonmaak is met de maanden slechter geworden, overal is stof en kruimels, vooral in de hoekjes en overal onder, de WC’s zijn bijna altijd dicht, behalve op de begane grond, het jonge personeel is zeer ongemotiveerd. Jammer dat deze aandacht is verslapt vergeleken met het begin. Laat het geen monkey town worden …

Lees verder  


"Fantastisch leuk met 7 verdiepingen"

Jolanda   -   20-08-2022

20-08-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Fantastisch leuk met 7 verdiepingen"

De binnenspeeltuin kabonk is een uitdagende binnenspeeltuin. Wij zijn altijd naar joepie Breda geweest. Helaas is deze et niet meer. Na lang zoeken en verschillende reviews te lezen zijn wij bij kabonk terecht gekomen. Het is daar fantastisch, leuk met 7 verdiepingen. Er is genoeg te doen.

Lees verder  


"Leuk concept"

Sso   -   03-10-2021

03-10-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk concept"

Toen we binnen kwamen was het heel kill en totaal geen sfeer. Opzich een leuk concept, Maar het eten slaat helemaal nergens op. Een grote patat is net zo groot als een normale en dan krijg je halve uien ringen bij je patat speciaal en op de frikandel zitten wel gesnipperde uitjes met heel weinig saus !! Hamburger waren koud. Voor ons allemaal Geen Herhaling Vatbaar.

Lees verder  


"De kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen"

Priscilla   -   28-08-2021

28-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"De kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen"

We hebben deze plek ontdekt via internet om iets te kunnen doen tijdens de vakantie met slecht weer. We zijn hier 2x geweest en de kinderen (6,7 en 9) hebben een hele leuke tijd gehad. Jammer van de tijdsblokken, maar begrijpelijk ivm de huidige situatie. Want de kinderen hadden gerust de hele dag kunnen spelen. We gaan zeker terug voor nog een leuke dag Kabonk!!

Lees verder  


"Hectisch "

Jolanda   -   14-08-2021

14-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Hectisch "

Is niet overzichtelijk. Je hebt totaal geen zicht op je kinderen. We zaten helemaal beneden, ga ik naar boven om me kinderen te zoeken zaten paar andere kinderen elkaar even bij te werken zonder toezicht. Vond het een afschuwelijke plek.

Lees verder  


"Heel slecht "

Patty   -   28-07-2021

28-07-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Heel slecht "

Met een tijdslot van 13:30 tot 17:30 En dan 30 min buiten staan wachten in de regen met je kinderen super super slecht


Hoeveel sterren geef jij Speelparadijs Kabonk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Speelparadijs Kabonk te melden