Crazy Selfie

(5/5)  1 recensies

‘Niets is wat het lijkt!’ in Nederlands 1e en enige selfiestudio vol optische illusies. Je vindt Crazy Selfie in Hilversum. In de studio staan vele optische illusies opgesteld waar je met je eigen smartphone de coolste selfies ooit maakt.


Door de optische illusies is het zelfs mogelijk om op de foto te staan met een aap


Wil jij ook de meest verbazingwekkende selfies, voor je facebook, Instagram of Snapchat ? Of gewoon leuke foto’s? Bezoek, met minimaal 2 personen, de selfiestudio! Download de gratis app en maak zoveel selfies als jezelf wilt! De attractie is geschikt voor zowel Android als I-Phone. Mensen die jouw selfie zien zullen zich afvragen…. HOE DAN?? De optische illusies houden je ogen en hersenen voor de gek! … dus niets is wat het lijkt!


Op de foto in de bek van een haai of hang met je vrienden en vriendinnen aan het Crazy House


In de studio wordt gewerkt met tijdsloten van één uur en worden een beperkt aantal bezoekers toegelaten. Je maakt zoveel selfies als je zelf wilt in alle rust en zonder wachtrijen. Zorg dus voor een volle accu en voldoende geheugen op je mobiel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Crazy Selfie is van woensdag t/m zondag (muv vakanties) op basis van reservering geopend. De selfiestudio is maximaal 28 dagen vooruit te boeken. Boekingen binnen 24 uur svp aanvragen via het whatsapp nummer


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

€19,95 per persoon voor 1,5 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Crazy Selfie

(Pagina 1 van 1)

 

"Wat hebben wij gelachen!"

Ingeborg   -   18-12-2023

18-12-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Wat hebben wij gelachen!"

Kleine groepen en persoonlijke begeleiding. Je kunt gratis parkeren op eigen terrein. Vergeet niet thuis alvast de gratis Crazy Selfie app te downloaden. Dit heb je echt nodig in de studio. Wat hebben wij staan gieren van het lachen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Crazy Selfie?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Crazy Selfie te melden