Recreatiepark De Boshoek

De Boshoek is gelegen in Voorthuizen, in de prachtige omgeving van de Veluwe. De omgeving biedt genoeg vertier voor jong en oud. Combineer jouw vakantie bij De Boshoek met een van de vele activiteiten. Houd je wel van een uitdaging? Ga op verkenning met een stoere buggy en rijdt langs mooie routes. Los het mysterie op in de Escape Room en ontsnap. Ga met mooi weer buitenactiviteiten ondernemen, zoals diverse watersporten. Leer windsurfen of doe mee met de nieuwste hype: stand up paddle. Bij De Boshoek en in de omgeving is meer dan genoeg te beleven!


Kamperen:

Bij De Boshoek heb je de mogelijkheid te kamperen op de kampeerplaatsen of camperplaatsen. Ook is er de keuze te verblijven op een kampeerplaats met eigen privé sanitair. Alle kampeerplaatsen van De Boshoek zijn standaard voorzien van 10 ampère elektra, watertoevoer/watertappunt, tv-aansluiting, wifi tegen betaling en hebben een oppervlakte van 100 tot 120 m2. Voor een kampeervakantie in eigen land kom je naar deze camping op de Veluwe.


Verhuur:

Voor een vakantiehuis op de Veluwe ben je bij De Boshoek op de juiste plek. Recreatiepark De Boshoek beschikt over een ruim aanbod dat geschikt is voor de hele familie. De verhuuraccommodaties bestaan uit luxe bungalows, safaritenten, chalets, trekkershutten, hotelkamers, glamping en groepsaccommodaties. De accommodaties bieden plek aan 2 tot 24 personen en zijn van alle gemakken voorzien. De accommodaties beschikken ook over een terras of veranda waar je heerlijk buiten kunt vertoeven. Een aantal accommodaties zijn voorzien van wellness faciliteiten zoals een bubbelbad of een privé sauna waar je tijdens je vakantie lekker in kunt ontspannen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Recreatiepark De Boshoek

Hoeveel sterren geef jij Recreatiepark De Boshoek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Recreatiepark De Boshoek te melden