Vakantiepark Koningshof

(4/5)  1 recensies

Een vakantiepark dat u misschien niet zo snel in de Randstad verwacht. Op en top groen karakter. U bent snel in steden als Leiden, Den Haag en Amsterdam maar ook op het strand van Noordwijk en Katwijk.


Vakantiepark Koningshof biedt ruime kampeerplaatsen van circa 80 m², alle voorzien van een 10 ampère elektra-aansluiting. Wenst u echter iets meer ruimte en gemak, dan kunt u kiezen voor een comfortplaats. Met een afmeting van circa 90-100 m², een eigen wateraansluiting en rioolafvoer biedt de comfortplaats u net dat beetje extra. Daarnaast kunt u op al onze kampeerplaatsen kosteloos gebruik maken van het WiFi-netwerk.




Ook is er de mogelijkheid om tegen een betaalbare prijs een mobile home te huren van 2 tot 6 personen. Natuurlijk zijn de mobile homes van alle gemakken voorzien inclusief kook- en eetgerei. Bij de mobile homes zit u lekker op uw eigen terras.




Faciliteiten

Ongeacht van welk type vakantie u ook houdt, Vakantiepark Koningshof voorziet u in al uw wensen. Van binnen- tot buitenzwembad en supermarkt tot restaurant. In het onlangs vernieuwde Polderhuis vindt u het a-la-carte restaurant, snackcafé, supermarkt, receptie en indoor speelruimte. In de huiskamer van het Polderhuis ploft u lekker op de zitbanken waar u ongestoord de krant kunt lezen, een kopje koffie drinkt of gezellig bordspelletjes met het gezin speelt.


  • Binnen- en buitenzwembad
  • Binnen- en buitenspeeltuin
  • Park shop
  • Restaurant
  • Snack cafe en bar
  • Animatie
  • Tennisbaan
  • Visvijver
  • Gratis WIFI

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Vakantiepark Koningshof

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekker kleinschalig en alles op loopafstand"

Debby   -   26-06-2020

26-06-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Lekker kleinschalig en alles op loopafstand"

Een superleuke camping in de buurt. We wilden even een weekendje kamperen om de luifel uit te proberen en graag in de buurt. Nooit geweten dat er zo een leuke camping in de buurt was. Mooie plekken, mooi zwembad en mooi schoon sanitair. Hier gaan wij zeker nog een keer terugkomen.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark Koningshof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark Koningshof te melden