Kasteel de Keverberg

Een van de oudste kastelen van ons land is tevens ook het modernste. Kasteel de Keverberg is in 2015 in een nieuw jasje gestoken. En nu is het met haar ligging aan de Maas een unieke vergaderlocatie, trouwlocatie en feestlocatie. Op de grens van Noord- en Midden-Limburg is het ook een perfect onderdeel van een dagje uit vol historie, avontuur en architectuur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom voor een heerlijke kop koffie of een lekker speciaalbiertje.


Kasteel de keverberg


Code keverberg

Door een van de creatieve partners, Buiten Zinnen, is Code Keverberg ontwikkeld; Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij u geïnspireerd wordt om samen met uw team al uw competenties in te zetten zodat u uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Deze tocht is leuk te combineren met het arrangement van Peel naar Kasteel. Gewapend met een rugzak vol attributen gaat u op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, u zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk


Code Keverberg


Het geheim van de Baron

In deze spannende activiteit, ontwikkeld door partner Buiten Zinnen, gaat u door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en komt u achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp. Leuk als teambuildingsactiviteit, maar ook geschikt voor een familiedag, vriendenweekend of als gezinsuitje tijdens de vakantie. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk. Het Geheim van de Baron is ook te combineren met van Peel naar Kasteel.


Het geheim van de Baron


Eten en drinken bij Kasteel Kafee 950

Lekker gewandeld of gefietst? Of gewoon op zoek naar een mooie plek om met iemand bij te praten? Ook daarvoor is De Keverberg een ideale locatie. In het hart van dit bijzondere monument vind je Kasteel Kafee 950, in een prachtige Binnenplaats tussen de mergelstenen muren onder een futuristisch glazen dak. Je moet er wel even wat trappen voor beklimmen om binnen te komen maar we beloven je, het is de moeite waard!


Geniet van een lekkere bak koffie in Kasteel Kafee 950


Natuurlijk is bij mooi weer ook het prachtige Maasterras een heerlijke plek om te genieten. Uiteraard verwennen we je dan graag met een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. Óf met een speciaal biertje van Lindeboom vergezeld van bijvoorbeeld heerlijke herefordbitterballen!


Keverberg ExplorAR

Ga samen met het gezin, vrienden of familie, voorzien van een tablet, op ontdekkingstocht door Kasteel De Keverberg. Door middel van Augmented Reality ga je op zoek naar voorwerpen die bij het eeuwenoude kasteel horen. Baron Frits neemt je mee door de historie van het kasteel en laat niet alleen zijn eigen levensverhaal zien, maar ook de fascinerende geschiedenis van de andere tijdperken. In iedere ruimte herleef je weer een andere periode van het verleden.


Verken het kasteel door middel van het volgen van de route op de tablet


De Keverberg ExplorAR is een activiteit gericht op kinderen en jonge kinderen. Bezoekers doorlopen op deze manier het hele kasteel en leren veel over de geschiedenis. Een leuk, uniek en leerzaam uitje voor het hele gezin of als schooluitstapje. Tickets voor de Tabletroute zijn enkel online te verkrijgen! In verband met het reserveren van de tablets is het niet mogelijk om aan de kassa in het kasteel nog tickets te kopen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks van 09:30 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen (vanaf 13 jaar) €8,00

Kinderen 5 t/m 12 jaar €4,00

Peuter/kleuter gratis < 5 jaar

Code Keverberg (incl. entree) €14,50

Code Keverberg (incl. entree) kids €9,50

Geheim van de Baron (incl. entree) €14,50

Geheim van de Baron (incl. entree) kids €9,50


Keverberg ExplorarAR

Volwassenen € 9,50 per persoon (inclusief entree kasteel)

Kinderen 5 t/m 12 jaar € 4,50 per persoon (inclusief entree kasteel)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Kasteel de Keverberg

Hoeveel sterren geef jij Kasteel de Keverberg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Kasteel de Keverberg te melden