Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Wanneer u verblijft bij Fletcher Resort-Hotel Zutphen kunt u rekenen op een heerlijk verblijf met het hele gezin. Het hotel beschikt over verschillende luxe hotelfaciliteiten, zoals een binnenzwembad met sauna en solarium, 10 bowlingbanen, 4 squashbanen en een fitnessruimte. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in de tennishal met 4 banen, 6 gravel buiten tennisbanen en een all-weather buiten tennisbaan. U zult zich geen moment vervelen!


In het restaurant kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of diner. Lunchgerechten serveren ze in de brasserie en sportbar, hier kunt u ’s avonds ook terecht voor een gezellige borrel en/of bittergarnituur. Daarnaast hebben ze op basis van reservering een BBQ buffet in het restaurant van de Bowling. Ook voor zakelijke doeleinden bent u aan het juist adres bij het 4-sterren Fletcher Resort-Hotel Zutphen. Zo beschikt het hotel over 12 multifunctionele feest- en vergaderzalen.


Overnachten in Zutphen Het luxe hotel in Zutphen is de ideale locatie voor natuurliefhebbers. Langs het hotel liggen diverse routes die u langs de mooiste plekjes van Zutphen leiden. Voor cultuur kunt u een bezoek brengen aan Hanzestad Zutphen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Resort-Hotel Zutphen

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Resort-Hotel Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Resort-Hotel Zutphen te melden