Camping 't Veld

Op zoek naar een leuke camping in Overijssel voor de hele familie? Camping ’t Veld is de kleinste 5 sterrencamping in Nederland en is de familiecamping bij uitstek. Camping ’t Veld is zeer kindvriendelijk. De kampeervelden waar de safaritenten staan zijn autovrij en er zijn voldoende speeltoestellen zodat je vanuit je safaritent je kids in de gaten kunt houden. Als ze uitgespeeld zijn kunnen de kinderen zich vermaken met het animatieteam Vic, Vos en Vinnie de veldmuis.




De sanitaire voorzieningen op de camping hebben verwarming, een babyruimte en voorzieningen voor mindervaliden. Je kan zelfs een plek met privé sanitaire reserveren. Ook is er een campingwinkeltje aanwezig voor verse broodjes en basis benodigdheden voor op de camping.


Weer of geen weer, in het overdekte zwembad met een dak dat bij mooi weer geopend kan worden, is het altijd aangenaam spelen en zwemmen. Er is een diep bad en twee kinderbaden met speeltoestellen. En de waterglijbaan meet hoe snel je erover doet om naar beneden te glijden. Wie wordt de snelste van de dag? Liever op het water van het zonnetje genieten? In het meertje met zandstrand kun je met een bootje varen, kanoën, vissen of lekker bruin bakken. Zwemmen is er niet toegestaan.




Het restaurant heet je ook van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of diner. Wil je liever in je safaritent eten maar niet zelf koken? Je kunt ook eten afhalen. Heb je zin om te dineren en lekker lang na te tafelen? Het restaurant grenst aan de indoor speeltuin van de camping, zodat de kinderen ondertussen lekker kunnen spelen terwijl je een oogje in het zeil houdt. Deze indoorspeeltuin is groot genoeg om kinderen op dagen met wat minder weer te vermaken.


Faciliteiten

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Restaurant
  • Strandmeer
  • Campingwinkel
  • Fiets- en skelterverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping 't Veld

Hoeveel sterren geef jij Camping 't Veld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping 't Veld te melden